Ojee…een prostituee

Dromen doe ik vaak en meestal kan ik ze ook nog aardig navertellen en, voor mijzelf, uitleggen. Maar sinds enkele dagen pieker ik mij suf want ik droom steeds over spinazie! Over fijn gehakte spinazie of, origineler, over bladspinazie. En ik droom het al enkele dagen maar is dat ook wel zo, heb ik niet één keer erover gedroomd maar droomde ik dat ik er al enkele dagen over droom?  Het hoe en waarom is mij totaal onduidelijk, kan het nergens mee linken…

Ja, misschien met het nieuws dat Iglo een product uit de schappen laat halen vanwege paardenvlees welke er in verwerkt is. Maar dat ging over Chili con Carne, daar kan ik geen spinazie van maken..

Misschien moet ik maar eens contact zoeken met een spiritueel medium, zo’n dame die in de late uurtjes te vinden is op de commerciële kanalen, naast het gekreun en gesteun van de dames van ‘de lekkere nummertjes’… Je zou kunnen suggereren dat het om hoerenbanen gaat, maar dit even terzijde. Over hoeren, sorry, over prostituees gesproken, men gaat kijken naar het Zweedse model.. Nu weet ik toevallig dat het Zweedse model alom geliefd is. Neem bijvoorbeeld de Volvo V70 of de Saab 900.

Daarnaast zijn er nog de modellen Zoe Aggeliki, Elin Grindemyr, Mary Stävin (speelde in 2 Bondfilms!) en Linda Rosing (Big Brother, de Zweedse versie).

Het Zweedse model dus. Doel: het uitbuiten van vrouwen tegengaan, door niet de prostituee, maar het hoerenlopen strafbaar te maken. Nu moet ik toch even op mijn hoofd krabbelen. Je mag dus wel prostituee zijn maar je mag niet een prostituee bezoeken… Dan zal zij het alleen moeten hebben van de Bakker, de Melkboer en de bezorgers van Albert Heijn…. Geen vetpot maar dan komt zij in ieder geval niet om van de honger.

Ik ben ook tegen uitbuiting van de vrouw. (Ik ben ook tegen uitbuiting van de man, je zal ze de kost moeten geven die onder de plak zitten.) Maar de prostitutie verbieden? Dat lijkt mij geen slim plan want er lopen heel wat mannen rond waar de gemiddelde vrouw (en wellicht ook man) de neus voor op zou trekken. Vaak worden die types als ‘Vieze oude man’ betiteld maar het kunnen ook hele keurige mannen zijn. Of mannen die, buiten hun schuld om, er niet uitzien en daardoor nooit aan de vrouw komen, zelfs het spreekwoord ‘Op elk potje past een deksel’ is niet aan hen besteed.

Gelukkig zijn er dan ‘de dames van plezier’, die maken geen onderscheid…als je maar betaald! Wat gaan die lui doen als ze niet meer ergens terecht kunnen met hun .. euh..verhaal? Daar moeten we maar even niet aan denken.

Want dan kun je spreken over een ware nachtmerrie!!

Auteur: Arjen Veldhuizen

Schrijverijtjes van Muis: Hallo, ik ben Arjen Veldhuizen en mijn roots liggen op Terschelling waar ik in 1964 ter wereld kwam (eigenlijk in het St. Jozef ziekenhuis te Harlingen maar mijn ouders woonden op het eiland). Ik ben getrouwd met Janet en wij hebben samen(gesteld) 4 zonen, Youri, Bas, Sven en Sil. Sinds mei 2020 zijn wij de trotse Oma en Opa geworden van kleindochter Roméline, dochter van Jorinde & Youri! Op de Lagere school kwam ik er al achter dat ik iets met schrijven had, als puber kwam het al meer tot uiting en eigenlijk tot op de dag van vandaag heb ik ‘schrijfdrang’. Op deze website staan schrijverijtjes, Muizenstaartjes zoals ik ze noem, over zaken die mij bezighouden en die ik in de afgelopen 7 jaar aan Facebook toevertrouwd had en teksten die ik schrijf voor Hoemannendenken.nl en OldambtNu.nl. Ik schrijf soms luchtig, soms wat inhoudelijker en laat mij graag inspireren door mijn omgeving. Hieronder staan al mijn teksten die ik vanaf begin 2011 geschreven heb, dus hoe meer je naar beneden scrolt hoe langer geleden. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.