Ontknapen

Dat hadden wij vroeger niet. Een ontknaap-service. Deze service behelst het wegwijs maken van de man in het liefdesspel. De man die zeg maar nog niet precies weet hoe een vrouw te behagen. De man die van alles probeert maar een vrouw uiteindelijk ontevreden achter laat.

Een Tovenaarsleerling zou je dan wel kunnen zeggen want het is best wel een kunstje wat geflikt moet worden. De hulplijn hier is niet door de Weg Wijs Piet in te schakelen maar gewoon een dame van lichte zeden. Oftewel een hoer, lichte kooi, prostituee of meisje van plezier.

Zij ‘ontknaapt’ dan de man zodat deze zijn verdere leven trots en fier de liefde kan bedrijven zonder dat de partner gapend onder hem ligt en ondertussen op haar horloge kijkt. Om maar eens een dooddoener te noemen.

Deze wijsheden heb ik uit de krant, een artikel over een Madam die onder andere voorgaande informatie regelde. In diezelfde krant stond ook een artikel van een man uit Apeldoorn, midden 40, die jongedames ontmaagde als zijnde een hobby als zijnde een roeping als zijnde een tantra-dingetje. En zijn vrouw vond het prima. Hij was op het idee gekomen toen een 24 jarige vrouw het hem vroeg tijdens een vakantie. Hij was in haar ogen de ‘uitverkorene’ en, na overleg met zijn echtgenote, is hij er op ingegaan. Nou was dat niet een 1,2,3 dingetje, nee, hij was dik drie uur met haar bezig en zij waande zich in een lang, doordringend orgasme waar de meeste vrouwen jaloers om zouden kunnen worden.

Daar kon geen pilletje of Nespresso acteur tegenop! Hoe weet ik dat? Dat is heel eenvoudig want dat kun je lezen in een review die zij op zijn website heeft gezet. Net zoals we een review plaatsen op de stofzuiger website of de krultang website: vertellen hoe goed of hoe slecht de stofzuiger of krultang of man zijn werk gedaan heeft…

Is dit weer zo’n typisch geval van totale gekte? Ja, want inmiddels heeft hij al sinds de zomer vier klanten …euh….(hoe zeg je dat bij een vrouw…ook ‘afgewerkt’?) verwend en liegen de reviews er qua kwaliteit niet om.

Twee bijzondere verhalen is mijn bescheiden mening. Maar wel twee verhalen die enorme catastrofale gevolgen kunnen krijgen. Want die ene man uit Apeldoorn is bezig een trend te zetten. Als meer mannen deze hobby erbij gaan doen, het zou mij namelijk niks verbazen met de huidige werkloosheid, dan krijg je vrouwen die aan ons, de gemiddelde man, hoge eisen gaan stellen.

Dan moeten we aan de bak, zullen we op zoek moeten gaan naar literatuur in de Bieb, bezoeken moeten brengen aan de Kamasutra-beurs of, in het uiterste geval (natuurlijk!), in de leer moeten gaan bij de Juffen in de ontknapings-klasjes…

 

Daarom voor alle mannelijke lezers van dit stukje: Sterkte!

Auteur: Arjen Veldhuizen

Schrijverijtjes van Muis: Hallo, ik ben Arjen Veldhuizen en mijn roots liggen op Terschelling waar ik in 1964 ter wereld kwam (eigenlijk in het St. Jozef ziekenhuis te Harlingen maar mijn ouders woonden op het eiland). Ik ben getrouwd met Janet en wij hebben samen(gesteld) 4 zonen, Youri, Bas, Sven en Sil. Sinds mei 2020 zijn wij de trotse Oma en Opa geworden van kleindochter Roméline, dochter van Jorinde & Youri! Op de Lagere school kwam ik er al achter dat ik iets met schrijven had, als puber kwam het al meer tot uiting en eigenlijk tot op de dag van vandaag heb ik ‘schrijfdrang’. Op deze website staan schrijverijtjes, Muizenstaartjes zoals ik ze noem, over zaken die mij bezighouden en die ik in de afgelopen 7 jaar aan Facebook toevertrouwd had en teksten die ik schrijf voor Hoemannendenken.nl en OldambtNu.nl. Ik schrijf soms luchtig, soms wat inhoudelijker en laat mij graag inspireren door mijn omgeving. Hieronder staan al mijn teksten die ik vanaf begin 2011 geschreven heb, dus hoe meer je naar beneden scrolt hoe langer geleden. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.